Voorstellen

 

PSX_20160112_133221( Aangepast op 4 September 2018)

De meeste van jullie zullen mij vast wel kennen via Instagram (huisje.vol.liefde) Maar voor degene die mij nog niet kennen lijkt het me wel zo leuk om iets over mezelf te vertellen. Mijn naam is dus Sanne. (Haaaai.) 27 jaar oud. Woon in het altijd gezellige Brabant. Samen met mijn grote liefde, onze ondeugende lieve Rottweiler genaamd Baco, onze prachtige dochter Sophia & ons lieve, mooie mannetje Thiago. Nummer 3 is op komst. Met recht een Huisje vol Liefde. Sophia is 4 jaar. Ze is een heel vrolijk makkelijk meisje. Geniet van veel dingen en ontdekt de wereld op haar manier. Kletst er op los en zingt en danst als een volleerd ballerina de wereld rond. Ik zelf loop (lees: REN) er achteraan om haar te begeleiden op haar pad. Thiago is nu bijna 2 jaar oud. Een mannetje dat nu de wereld echt begint te ontdekken. Super om te zien. Hij lacht volop en ik zie mezelf in hem terug. Zo mooi om te zien! Ik heb een grote liefde voor fotografie. En heb dan ook vorig jaar mijn eigen fotografie bedrijf gestart. Vol Liefde Fotografie. Niets mooiers dan kunnen doen wat je het allerleukst vind! Als influencer ben ik erg actief op sociale media. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, te schrijven en om dingen te delen. Een blog was dus een logische volgende stap. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier zullen beleven aan mijn blogs als dat ik heb in het schrijven ervan.

Liefs Sanne

 

Foto’s: Alicia van Stuijvenberg

9 gedachtes over “Voorstellen

 1. Iris zegt:

  Hi Sanne,

  Ik zou jou graag een vraag willen stellen over een samenwerking. Is het mogelijk om hierover met jouw contact op te nemen. Via mijn de mail kan je contact met mij opnemen, mocht je geïnteresseerd zijn in een samenwerking.

  Groetjes,
  Iris van PR4Kids

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s