Klessebes. Deugniet & Ownee!

ebzo2.jpgUniek, zelf ontworpen en met eigen handen gemaakt. Dat is kinderkleding van Ebzo!

ebzoOpgezet in 2015 door Kim, mama van Seb. Ze kon steeds niet vinden wat ze zocht qua kinderkleding. Toen besloot ze zelf aan de slag te gaan en zo ontstond Ebzo. Alle kledingstukken maakt ze nog steeds helemaal zelf. En dat is wat ik ook zo leuk vind aan deze webshop. Producten die met liefde gemaakt  zijn. Stuk voor stuk. Zo ben je verzekerd van een kledingstuk dat uniek is voor je allerliefste kleintjes van maat 62 t/m 116.

ebzo1

Ik kwam het merk tegen omdat ik op Instagram steeds die super leuke sweaters en jurken met teksten voorbij zag komen. Één trok mijn aandacht. Die met de tekst ‘Klessebes’. Wij hebben hier in huis namelijk een echte klessebes. 😉 Maar ook teksten zoals ‘Deugniet’ en ‘Ownee!’ komen in haar assortiment voor.  Maar dat is niet het enige dat je vindt in haar webshop. Ook beanies, broeken en sjaals kun je er vinden. Zo maak je gelijk jouw outfit compleet!  

Onze klessebes heeft de jurk en ik ben er super blij mee. Buiten dat hij heel mooi is afgewerkt, is het ook een heel fijn, dik maar zacht stofje. Het jurkje heeft de juiste lengte en ook de mouwen zijn lang zat. En zeg nou zelf. Dit is toch té leuk!

Haar webshop vindt je HIER. En de Instagram pagina van Ebzo vindt je HIER. Veel shop plezier!

Liefs Sanne. x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s